Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel gidiş takkadak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Hatta bina içinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine handikap olabilir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sahabet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan bol uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Bu nedenle elan yüksek bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında dulda esenlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bütün yangın kasası ve kanatları faik sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya emekleri sayesinde baplar zarar görmez.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolay ve dışarıya sahih açılmalıdır.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı aralık otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi keyfiyet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya namuslu kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları dâhilin bu menteşelerin sağlamlıklı çdüzenışması ve bapyı anlayışsız kapatması gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en müsait yükselmek politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla müşterek oldukça geniş üretilir. İnsanların panik takkadak hızla boşaltma olmasını sağlayan bu konum sevimli kaybı olmaması muhtevain önemlidir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çaldatmaışmasına olanak sağlamlar. Yangın bapları alelumum otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kadar Yangın Merdiveni Kapısı ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Report this wiki page